Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand

Zaterdag, 21 September 2019

Stiltewandeling

 

STILTEWANDELING 21 SEPTEMBER

wandeltocht 3Op 21 september, de eerste dag van de herfst, is er weer een stiltewandeling. Een heerlijke gelegenheid om op een gezonde en sportieve manier tot jezelf te komen en te genieten van de rust, ruimte en stilte van de natuur om je heen.

 

StiltewandelingOmdat het dan zaterdag is en dus voor velen een vrije dag, leek het ons leuk om deze keer eens in alle vroegte op pad te gaan.
We willen ’s morgens om 7.00 uur (!) verzamelen bij de toegangsweg tot de nieuwe wijk Houkepoort aan de Grienedyk,  om van daar samen de zonsopgang tegemoet te lopen in de richting van De Potten.
De wandeling zal ongeveer anderhalf uur duren, waarna iedereen hopelijk volkomen ontspannen en helemaal ZEN aan het weekend kan beginnen.

Graag van tevoren even opgeven bij onderstaande contactadressen.

Contact Annie Dijkstra (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Jildou Algra-Kuiper (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Fedde Welbedacht (fedwel@hom
Locatie Verzamelplaats: toegangsweg tot de nieuwe wijk Houkepoort aan de Grienedyk
Aanvang: 07:00 uur
________________________________