gs 3kerken joomla

Onze Organist/Kerkmusicus

Bob2De kerkenraad van de Protestantse Gemeente Sneek heeft op 2 december 2019 unaniem besloten tot aanstelling van Bob van der Linde als nieuwe organist van de PGS.
Bob van der Linde heeft aan de Hogeschool voor Kunsten in Utrecht zijn bachelor en master afgerond op het gebied van Music, Kerkmuziek en orgel.
Ook heeft hij zijn bachelor en master aan de Beiaardschool in Amersfoort afgerond.

 

Bob Martini

 

Bob zelf aan het woord:

Mijn naam is Bob van der Linde.
Vanaf 1 januari 2020 ben ik aan de slag als organist en kerkmusicus van de Protestantse Gemeente Sneek.
Ik ben bijna 25 jaar geleden geboren in Zwolle. Voor mijn studie aan het conservatorium van Utrecht en de Nederlandse Beiaardschool ben ik verhuisd naar Amersfoort. Naast organist ben ik ook actief als beiaardier. Elke zaterdagochtend speel ik tussen 10 en 11 op het carillon van de Eusebiustoren in Arnhem, waar ik sinds januari 2018 stadsbeiaardier ben.

Als kerkmusicus in Sneek wil ik betrokken zijn bij de voorbereiding en uitvoering van de kerkdiensten op zondagochtend. Ook andere vieringen en diensten die plaatsvinden in de kerk wil ik ondersteunen. Dit alles in samenwerking en samenspel met predikanten, koren, musici en gemeente.

Verder ga ik onderzoeken hoe we de missie ‘Kerk in de Stad’ verder gestalte kunnen geven middels muziek in de kerk. Het prachtige Schnitger/Van Dam orgel en de fraaie akoestiek in de kerk nodigen uit om hier vaker van te genieten.

Bob van der Linde

 

Bob1

NAW gegevens:

Bob van der Linden

Singel 56

8601AL Sneek

M: +31 (0)6 42839829

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

W: www.bobvanderlinde.nl

 

klik op de afbeelding voor een vergroting