gs 3kerken joomla

Kerkblad 'PS'

_________________________________________________________

 PS 2010

Info

De Protestantse Gemeente Sneek geeft sinds 1985 in eigen beheer een kerkblad uit: "Protestants Sneek". Via 'PS' wordt de gemeente geïnformeerd over kerkdiensten, wijknieuws, wetenswaardigheden en bijzondere activiteiten in de gemeente. Gemeenteleden kunnen ook zelf in 'PS' aan het woord komen, bv in de rubrieken "Uitgelicht", "Lezers schrijven" en "Dankbetuigingen". 

Kerkblad on-line lezen?

U kunt het kerkblad ook op elk moment als pdf-bestand downloaden. Klik hier om het actuele nummer van 'PS' te downloaden. (mogelijk duurt het een paar seconden voordat de pagina geladen is).

Verschijning

PS verschijnt elke 14 dagen op Vrijdag (in vakantieperioden eens per 3 weken), dus 23 à 24 keer per jaar.

Exploitatie

De opzet van het blad is zodanig dat het 'self-supporting' is, d.w.z. dat de kosten volledig worden vergoed uit de opbrengsten van abonnementen en advertenties. Een jaarabonnement kost slechts € 15,-. Informatie m.b.t. de kosten van een full-color advertentie (voor een hele of halve jaargang) kunt u opvragen bij de redactie van PS. Meer informatie over abonnementen, rooster van verschijning, redactieadres, etc. vindt u hieronder.

 _____________________________________________________

 

 

 Verschijnings Data  right Inlever- en verschiijningsdata van het kerkblad in 2022-2023
   
 Administratie

 Kerkelijk Bureau
 Banknummer van het kerkblad: NL 12 ABNA 0643 9119 52

   
 Abonnementen

Opgave via het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Abonnementskosten: € 15,- per jaar

   
 Bezorging kerkblad

 Vragen of problemen m.b.t. de bezorging van het kerkblad kunt U mailen naar het kerkelijk Bureau (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
 U kunt ook telefonisch contact opnemen met het KB: 0515-412773

   
 Kopij Kopij kan uitsluitend digitaal worden aangeleverd, bij voorkeur in een bijlage, per e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  onder vermelding van de wijk waaronder het bericht moet worden geplaatst of welke andere aanduiding op het stuk van toepassing is
   
 Redactie Durk Dam tel.: 0515 336659
 

Jaap Kronemeijer, eindredactie, tel.: 0515 412859; e-mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Jeugdpagina  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.